Hirdetés

Ha látsz egy tök jó Left 4 Dead 3 teasert, ne kezdj reménykedni!

|

A Valve hivatalosan is megerősítette, hogy a tegnap előkerült titokzatos Left 4 Dead 3 videó nem az ő munkájuk. Egy kicsit fáj azért.

Hirdetés

Nemrég váratlanul előkerült egy igen rövid, de annál titokzatosabb teaser trailer, ami állítólag a Left 4 Dead 3 várva várt bejelentése lett volna, de gyakorlatilag azonnal kiderült, hogy csak egy ügyes hamisítványról van szó.

Hirdetés

Hamar felkapta az internet azt a nagyjából két perces videót, ami a cím szerint a Left 4 Dead 3 előzetese lenne, viszont a Valve röviddel a feltűnése után hivatalosan is megerősítette, hogy a videó nem náluk készült, ami persze nem is jelentett nagy meglepetést, hiszen már a nyilatkozat előtt is gyanús volt, hogy a videó egyáltalán nem követi hűen a cég stílusát.

Elég csak összehasonlítani a korábbi játékok előzeteseivel, amelyek mind élő szereplőket helyeznek a középpontba, ráadásul sokkal inkább jellemző rájuk a pánikszerű hangulat, mint a baljós csend. Az is gyanús, hogy a videóban valódi márkákat is láthatunk feltűnni, ami szintén nem jellemző a Valve korábbi alkotásaira.

Ettől függetlenül persze egészen igényes és ügyes próbálkozás, de ennél többre lesz szükség, ha valaki a szemfüles rajongókat akarja átverni. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)