Hirdetés

A legjobb Left 4 Dead 2 mod

|

Az a videó, ami úgy indul, hogy egy raptor fog egy kisbabát, valahogy mindig figyelemfelkeltő. Vannak alkalmak, amikor a moddoló közösséget jobban szeretjük, mint magukat a fejlesztőket. Ez is egy ilyen.

Hirdetés

A napokban felröppent a pletyka, hogy a GamesCom 2013-on a Valve bejelentheti a Left 4 Dead 3-at, de ez nem azt jelenti, hogy a Left 4 Dead 2-ről elfelejtkeznénk. Erről azok a zseniális modok is gondoskodnak, amikor a szorgalmas rajongók raknak össze.

A Valve kooperatív zombihentelős sorozata egyértelműen az agyonrágott, megevett, kiköpött és még egyszer megrágott zsáner egyik legjobb darabja, a DayZ, a The Walking Dead és a State of Decay mellett a Left 4 Dead széria az, ami elhiteti velünk, hogy a stílus nem halott, csak zombi. Ez persze nem csak a Valve fejlesztőit dicséri, hanem azokat a kitartó rajongókat is, akik különböző zseniális modokat gyártanak a játékhoz.

Hurricane333 is a Glorious PC Master Race egy büszke tagja, aki mindent egybegyúrt egyetlen modba, ami az interneten előfordulhat. Már a videó eleje is elég sokat ígér, amikor is egy raptor fog egy kisbabát, de később még egy csapat Alien és maga Osama bin Laden is felbukkan a játékban.

Van olyan akinek nem támadt kedve egy kis Left 4 Dead 2-zéshez? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)