Hirdetés

Legend of Zelda Easter Egg került a Google Térképbe

|

A legújabb Zelda játék megjelenésének alkalmából a Google térképében egy elég könnyen kiszúrható Zelda utalás jelent meg.

Hirdetés

A The Legend of Zelda: Twilight Princess felújított, feljavított verziója, a The Legend of Zelda: Twilight Princess HD a mai napon jelent meg Wii U-ra. E jeles esemény alkalmából a Google Térképben lecserélődött az utcakép funkcióinak használatba vételére szolgáló narancssárga emberke a Legend of Zelda játékok főhősére, Linkre, a zöld tunikás, hegyes sapkás fiúra.

Ahogy forgolódunk, jobbra-ballra nézelődünk az utcán, a bal alsó sarokban Link is ugyanabba az irányba áll, csak ő felfegyverkezve, egy kardal és egy pajzzsal szeli az utcákat, velünk ellentétben.

Az ötlet zseniális, de hát már megszoktuk a Google-től az ilyen ütős apróságokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)