Hirdetés

Egy cosplayes Zelda karddal szúrta le támadóját

|

Egy amerikai férfi egy Master Sword replikával próbálta megvédeni magát, amit a támadó nem vett komolyan. A végeredmény : három mély szúrt seb.

Hirdetés

Izgalmasan telt a tegnap este a texasi Katy-ben. A mentők két sérült férfihoz érkeztek, és míg az egyikük feje egy virágcseréppel találkozott, a másikat egy karddal szúrták meg többször is.

A riport szerint az egyébként cosplay-es férfi és barátnője vitába keveredtek, melynek eredményeképp a nő áthívta a volt férjét. Az új barát nem látta szívesen a férfit, ezért megpróbálta kitessékelni a házból. Amikor a volt férj nem engedelmeskedett, a cosplay-es berohant a hálószobába, és felkapott egy Legend of Zeldából származó Master Sword replikát. A dühös férj játéknak hitte az egyébként éles, kihegyezett kardot, így egyszerűen belesétált.

Ezek után sikerült őt kirakni a házból és bezárni az ajtót, az őrjöngő férfi azonban nem hagyta annyiban a dolgot. Betörte a bejárati ajtót, majd egy kint talált virágcseréppel rontott neki a kardos férfinak, akinek a homlokát később össze kellett varrni a cserép okozta sérülések következtében. A dulakodás során újabb két szúrást szenvedett el a dühös férj, akit kritikus állapotban szállítottak kórházba. A nő, aki az egészet kirobbantotta, nem sérült meg.

A kardot egyébként a Man At Arms sorozatban is elkészítették, és bár valószínűleg nem pont ilyennel hadakoztak a felek, a videó jól szemlélteti, hogy egy kidolgozott replika nem csak veszélyesnek tűnik, hanem akár komoly pusztítást is okozhatunk vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)