Hirdetés

Elképesztő mennyiségű pénz gyűlt össze a The Legend of Zelda szakácskönyvre Kickstarteren

|

Ha ti is meg akartátok kóstolni az ételeket, amik segítenek Linknek kalandjai során, akkor ez a nektek való olvasmány.

Hirdetés

Aimee Wood, aki hatalmas Zelda rajongó, emellett pedig a konyhában is mesteri képességekkel rendelkezik, a két hobbi ötvözésével és két év kemény munkával hozta keményfedél (heh) alá a The Legend of Zelda ételeit összegyűjtő szakácskönyvet, melynek Kickstarter kampánya lassan a végéhez ér. 

Hirdetés

A könyv megvalósulásához 3000 dollárt jelölt ki minimum határnak a szerző, az internet népe azonban ismét megmutatta, hogy ha a rajongói lelkesedésről van szó, akkor nem ismernek se tréfát, se határt. A cikk megírásának pillanatában a kampány több mint 52 ezer dollárt (∼15 millió forint) és majdnem ezer támogatót tudhat magáénak. 

A támogatásnak hála rengeteg extra recept kerülhet a könyvbe, köztük főételek, levesek, desszeretek, Chu Jelly-k egész garmadája, még elixírek és főzetek is. A receptek megalkotója ebben a videóban mesél bővebben a receptekről és hogy miért érdemes támogatni a szakácskönyv megvalósulását:

Ha ti is szeretnétek részesei lenni egy ilyen ínycsiklandó projektnek, akkor még öt napotok van a támogatásra. Nem kell mást tennetek, csak ellátogatni a projekt Kickstarter oldalára és kiválasztani a nektek megfelelő szintet. Sajnos az Egyesült Államokon kívül csak extra költség ellenében szállítják a könyvet, viszont a legtöbb csomag mellé digitális példány is jár, ha utáljátok a várakozást.

Nektek hogy tetszenek a fogások?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)