Hirdetés

Így kell elpusztítani minden LEGO figurát - videó

|

Ha egyszer eljön egy LEGO invázió, akkor Andrew McMurry segítségét kell kérni majd a túléléshez. Nem mellesleg egy olyan filmesről van szó, aki profikat megszégyenítő effekteket tákol össze. Csak úgy.

Hirdetés

Bevallom őszintén, hogy Andrew McMurry munkássága eddig elkerülte a figyelmem, de a jövőben nem tévesztem szem elől YouTube csatornáját. A srác ugyanis nagyon ötletes és látványos megoldásokkal szórakoztatja a nagyérdeműt, nem kicsit ért a speciális effektekhez.

A LEGO Invasion! című kisfilmje nem vacakol sokat a történettel (a megvadult LEGO figurák üldözik hősünket, akinél egy titokzatos táskában különleges tulajdonsággal rendelkező, arany LEGO darabok lapulnak), de nem is azért lenyűgöző, mert drámai alakításokkal és kiváló dramaturggal fűszerezett művészi darab. Egyszerűen csak látni kell:

Aki esetleg arra is kíváncsni, hogyan készült a látványos LEGO vérengzés, annak ezt is érdemes megnézni:

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)