Hirdetés

Lehetséges a Tekken harcosainak mozdulatait a valóságban végrehajtani? Egy harcművész megmutatja

|

Roger és Roger Jr. bemutatásához szüksége volt egy kis segítségre az Instagramon tevékenykedő Samnek.

Hirdetés

Rengeteg különböző harcos található az 1994-ben indult Tekken sorozat repertoárjában, és a karakterek nem csak egyetlen stílust használva verik össze egymást a képernyőkön. Raven például a nindzsucu művelője, míg a sokak által kedvelt, mások által pedig utált Eddy Gordo a capoeira segítségével bánik el ellenfeleivel, ráadásul a spéci mozdulatok a valóságban sem tűnnek túl bonyolultnak, ha egy képzett harcművész mutatja be azokat.

Hirdetés

Sam Da Flyin Hawaiian gyakran mutat be különböző mutatványokat az Instagram-oldalán, ahol egyébként a harcművészet és a breaktánc iránt érdeklődők is találhatnak számukra érdekes anyagokat. Sam a közelmúltban egy olyan videót tett közzé, ami a játékosok számára is megér egy kattintást, ugyanis az önjelölt harcművész kifejezetten sikeresen utánozta le a Tekken több karakterének speckó megmozdulását.

A videóban olyan harcosok mozdulatait tekinthetjük meg, mint a legendás Jin Kazama, Yoshimitsu, illetve Roger és Roger Jr., ráadásul ez utóbbit nem is egyedül prezentálta nekünk Sam. Egyébként a poszt alapján elképzelhető, hogy a jövőben még több hasonló projektre számíthatunk tőle. Remélhetőleg azért a Mortal Kombat kivégzéseit nem kívánja bemutatni.

Hogy tetszett? Ti melyik virtuális harcost tudnátok tökéletesen leutánozni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)