Hirdetés

Az erőszakos játékok egyik legnagyobb ellenzője beismerte, hogy bűnöző

|

Leland Yee ex-szenátor bűnösnek vallotta magát fegyvercsempészet, zsarolás és vesztegetés vádjával.

Hirdetés

Már az is megmosolyogtató volt, amikor tavaly márciusban az FBI letartóztatta Leland Yee-t, egykori szenátort, aki korábban kijelentette, a játékosoknak nem lehet beleszólásuk az erőszakos játékokról szóló vitákba, és aktívan, éveken át kampányolt amellett, hogy szigorítsanak a törvényeken.

A korábban napolajlopásért(!) büntetett Yee szerdán elismerte, hogy kapcsolatban állt két bűnszervezettel, és több alkalommal fogadott el kenőpénzt, zsarolt, illetve egy ízben segített Fülöp-szigetekről fegyvereket csempészni (ez utóbbit nehéz is lett volna tagadnia, ugyanis akivel konzultált, arról azt hitte, egy New Jersey-i maffia tagja, de valójában FBI ügynök volt). Büntetése 20 év szabadságvesztés, 250 000 dollár bírság, valamint vissza kell fizetnie ezt-azt.

Mi persze továbbra is hisszük, hogy Yee egy jó ember, és a saját hibáiból tanulva akarta elérni, hogy a fiatalok ne lépjenek a nyomába. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)