Hirdetés

Lelépett a Dying Light 2 egyik írója

|

Paweł Selinger rendezőként és íróként vett részt a Techland új játékának munkálatain, most azonban új kihívások után néz.

Hirdetés

Gyanúsan nagy a csönd a Dying Light 2 fejlesztése körül, amit csak a projekttel adódó problémákról szóló pletykák törnek meg néha. December végén a csapat azt ígérte, hogy ez az év új és izgalmas híreket hoz majd a játékról, azonban valószínűleg ők sem gondoltak arra, hogy az első ilyen az egyik vezető író kilépése lesz.

Paweł Selinger 22 éven keresztül dolgozott a lengyel csapatnál, tehát igazi veteránnak számít a Techland köreiben. A Dying Light 2-n eddig íróként és rendezőként dolgozott, most azonban úgy döntött, hogy elhagyja az alma matert.

Hirdetés

"Több mint 22 év után úgy döntöttem, hogy távozom a Techlandtől. Szeretném kifejezni a hálámat a cég felé mely megengedte, hogy életem egyik felében megvalósíthattam az álmaimat. Techland: mindig is szorítok majd nektek, ahogy azoknak a nagyszerű embereknek is, akiket rajtatok keresztül megismertem."

Ezután azt is megemlítette, hogy reméli, a Dying Light 2 világsikerré válik. Hogy egészen pontosan miért hagyta el a csapatot, azt nem tudjuk, de ezzel Chris Avellone után egy újabb történetmesélő távozott a projekttől.

Persze nincs kizárva az sem, hogy a sztori lényegében már kész van, hiszen nem ez lenne az első alkalom, hogy az írók akár egy évvel a megjelenés előtt elbúcsúznak egy-egy projekttől, hiszen annak befejezése inkább már a programozókra ró feladatokat.

Lehet, hogy így történt a Dying Light 2 esetében is, mindez azonban csak feltételezés, ugyanis a csapat érdemi információval legutóbb tavaly májusban szolgált. Reménykedünk benne, hogy hamarosan szívderítőbb hírekkel örvendeztet meg minket a stúdió.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)