Hirdetés

Lelkes rajongók kiszámolták, hány embert ölt meg Sam Fisher

|

Bár a Splinter Cell lehetőséget ad arra, hogy csak elkábítsuk vagy kikerüljük ellenfeleinket, vannak pillanatok, amikor Fisher kénytelen gyilkolni.

Hirdetés

Valószínűleg a ma esti Ubisoft Forward során sem jelentik majd be a következő Splinter Cell játékot; már így is bőven elég projekt fut a Ubisoft különböző stúdióinál, melyek közül sokat még évekig nem fognak befejezni. Azért a korábbi részeket mindig érdemes újrajátszani.

Hirdetés

Redditezők egy csoportja unalmában megszámolta, hogy a sorozat egyes részeiben hány emberrel végez Sam Fisher, figyelmen kívül hagyva az elkerülhető gyilkosságokat. A második legtöbb ölést a Pandora Tomorrow-ban követi el, ebben 10 személyt iktat ki végleg - ez külön érdekessé teszi, hogy az első helyen 418 hullával áll a megosztó Conviction. Ebben ugyanis bizonyos pontokon addig nem haladhatunk tovább, amíg a környéken lévő összes ellenféllel nem végzünk. Kivétel a Lincoln emlékmű, ahol az elnök arra kéri Fishert, hogy nem halálos módszerekkel bánjon el az útjába állókkal.

Egyébként az első játékban és a Chaos Theory-ban 3-3, a Double Agentben 5, míg a Blacklistben 0 a kötelező gyilkosságok száma. Ha extra kihívásra vágytok, próbáljatok ezekhez a számokhoz közelíteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)