Hirdetés

Lelőttek egy férfit, miközben épp el akart adni egy PlayStation 5-öt

|

Egy idegennek akarta eladni PlayStation 5-jét a 19 éves férfi.

Hirdetés

Továbbra sem a világ legegyszerűbb dolga új generációs konzolokat vásárolni, különösen a PlayStation 5-ökből nagy a hiány. Nem mindenki saját használatra szerzi azonban be ezeket a vasakat, egyesek kifejezetten nyerészkedni akarnak vele, és tetemes felárral adják őket tovább. Az ABC13 beszámolója alapján a Texasban található Harris Countyban egy 19 éves fiatalember is úgy érezte, inkább megválna PS5 konzoljától, és online próbálta meg értékesíteni a masinát. 

Le is beszélte az üzletet egy idegennel annak rendje, s módja szerint. Az eladó és a vevő a nyílt utcán találkoztak most vasárnap, helyi idő szerint kora délután. A vevőről azonban végül kiderült, esze ágában sincs fizetni a PS5-ért, inkább fegyvert rántott, és el akarta lopni a konzolt.

Hirdetés

Nem teljesen világos, végül hogyan alakultak az események egészen pontosan, de a fegyver eldördült, a lövedék az oldalán találta el az eladót. A "vevő" olyan gyorsan elmenekült a helyszínről, hogy még magát a PS5-öt sem vitte magával. Szerencsére a 19 éves eladó a körülményekhez képest jól van, a helyi kórházban ápolják, nem kellett komolyabb, életmentő beavatkozásokhoz folyamodni. 

A rendőrség egyelőre nem tudott személyleírást adni a támadóról, de természetesen nagy erőkkel keresik őt. Csak örülhetünk, hogy nem történt tragédia, de az eset mindenképpen jó példa arra, hogy a konzolokkal való seftelés egyáltalán nem életbiztosítás. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)