Hirdetés

Lemond a Saints Row széria alkotóinak közösségi fejlesztője, az indoklás szívszorító

|

Mike Watson nem tudja többé ellátni feladatait, hivatalos Facebook bejegyzésében azt is elmondta, hogy miért.

Hirdetés

Pár órája jelentette be Mike Watson, hogy lemond posztjáról a Volition csapatán belül. A Saints Row széria fejlesztőiként is ismert stúdiónál Watson a Community Developer pozíciót töltötte be, helyét Stephanie Lord veszi át ideiglenesen, míg végleges utódját meg nem találja a cég.

Watson nem kertel, az említett bejegyzésben hamar rá is tér az okokra: korábban azt hitte, hogy győzedelmeskedett a rák felett, ez a diadal azonban csak időlegesnek bizonyult. A szakember egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy már csak rövid ideje maradt hátra a Földön.

Hirdetés

A Saints Row 2 patch nevezetű projektért eddig Watson felelt, a Volition és a Deep Silver azonban egyaránt biztosították őt arról, hogy ez mindenképpen befejeződik nélküle is. Watson teljesen, érzelmes bejegyzését alább találjátok.

Mike Watson here. I've been trying to come up with a good way to say this, but there really is not one. I'm stepping...

Közzétette: Volition – 2021. május 10., hétfő

Mike "IdolNinja" Watson modderként kezdte pályafutását. Álomprojektje mindig is a Saints Row 2 felturbózott, javított verziójának elkészítése volt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)