Hirdetés

Így nézne ki egy retro verekedős játék a valóságban

|

A Fair Play Crew csapata egy lengyel kabaréműsorban mutatta be a zseniális koreográfiát, amelyben a verekedős játékok gyökereit idézik fel.

Hirdetés

Sokan sokféle módon feldolgoznak vagy felelevenítenek régi klasszikus játékokat, viszont a Fair Play Crew csapata most egészen sajátos módon vitte színpadra a verekedős játékok műfajának egyik meghatározó darabját.

Hirdetés

A lengyel Kabaret na zywo című műsorban mutatta be a csapat azt a rövid koreográfiát, amelyben leginkább a Karate Champ jellegét igyekeznek felidézni a lassú, darabos mozgással és az egyszerű, de magával ragadó hangeffektekkel:

Persze itt-ott szabadabban értelmezték és igazából sehol sincs kimondva, hogy konkrétan a Karate Champről lenne szó (van ott International Karate és Street Fighter utalás is pl.), de ez a legpontosabb közelítése annak, amit a srácok a videóban csináltak. Ha esetleg még sosem láttátok volna az eredetit, akkor itt egy videó, amit viszonyítási alapnak lehet használni:

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)