Hirdetés

Lenyűgöző az elszántság, amivel Sam Lake reklámozza az Alan Wake Remastered megjelenését

|

A játék kreatív vezetője úgy döntött, úszik egyet egy fagyos tóban.

Hirdetés

Több mint tíz év után visszatérhetünk Bright Falls városába, hogy újra átéljük mindazon borzalmakat, amiket az alkotói válságba került író, Alan Wake egyszer már átélt. Az október 5-én megjelenő Alan Wake Remastered felfrissíti a klasszikust, remélhetőleg azért, hogy megalapozzon egy folytatásnak. 

A játék sztoriját a Remedy Entertainment kreatív vezetője és Max Payne arca, Sam Lake írta, aki most azt találta ki, hogy egy fagyos tóban úszik, ezzel promózva egy kicsit a csapat újdonságát.

Hirdetés

Az alábbi videón láthatjuk, amint ruhában fürdőzik, és közben arról beszél, hogy a Cauldron Lake-ben van, a tóban, ami központi szerepet kapott az Alan Wake-ben. Szerencsére talált egy termoszt, amivel melegen tarthatja magát - a játékban termoszok voltak a gyűjtögethető tárgyak.

Reméljük, azért nem fázott meg, de ha mégis, legalább otthon maradhat és játszhat az Alan Wake Remastereddel pihenésképp. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)