Hirdetés

Lenyűgözően gyönyörű bakelit lemezeken jelenik meg három PlayStation-játék zenéje

|

Az audiofilek nyáron rendkívül mutatós hanglemezről is hallgathatják PlayStation játékok zenéjét.

Hirdetés

Ugyan sokan valószínűleg komolyabb hangrendszerre ruháztak be, hogy egy-egy játék atmoszférája még jobban körülvehesse őket, olyan szinten nem valószínű, hogy odafigyeltek - és költöttek - a megfelelő akusztikára, mint azok, akik a magas minőségű zenehallgatást is a hobbijuknak tekintik. Ha valaki mégis gamer és audiofil is lenne egyben, annak tuti beindul a nyáltermelése, ha meglátja a PlayStation legújabb együttműködését, aminek keretein belül három játék zenéi  jelennek meg vinylen.

Hirdetés

A Sony Interactive Entertainment a Milan Recordsszal állt össze, akik gyakran adják ki filmek és sorozatok zenéjét, és első körben (nem tudni, hogy lesznek-e későbbi közös megjelenéseik) a Ghost of Tsushima (beleértve az Iki Island DLC-t és a Legends módot is), a Returnal, és Ratchet & Clank: Rift Apart zenei anyagát adják ki, az utóbbit ráadásul egy kétlemezes csomagban. Ahogy a lenti galéria képein láthatjátok, a lemezek amellett, hogy szuper hangminőségben kínálják a három játék zenei aláfestését, a polcon és a lejátszón is kifejezetten jól fognak mutatni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A játékhoz kapcsolódó művészi illusztrációkkal díszített tokok mellett a Ghost of Tsushima és a Ratchet & Clank: Rift Apart lemezei mellé egy-egy poszter is kerül a csomagba, a szamurájos játék kivételével pedig az összes pakkban a megszokott feketétől eltérő, élénk színű lemezek kaptak helyet.

A lemezek már előrendelhetők, az egylemezes Ghost of Tsushima és Returnal a felsoroltak közül a nem amerikai weboldalon 32 euróért (kb. 11 ezer Ft) vásárolható meg, míg a kétlemezes Ratchet & Clank pakkért 40 eurót (kb. 15 ezer Ft-ot) kérnek el. A lemezek megjelenése nyárra esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)