Hirdetés

Leon és Claire főszereplésével jön az új Resident Evil sorozat

|

Mint kiderült, nem csak egy Resident Evil sorozat készül a Netflixre, hanem rögtön kettő.

Hirdetés

15 évig tartott, mire Paul W. S. Anderson is belátta, hogy élőszereplős Resident Evil (vagy ahogy itthon ismerhetjük, Kaptár) filmsorozatát nem kell a végtelenségig nyújtani, ezért a 2017-es filmmel lezárta ezt a szálat. Persze azóta már készül egy reboot, eddig is jött pár animációs film (a Degeneration például kimondottan jó volt), és a Netflixnél is őrölnek a malmok - erősebben és gyorsabban, mint amire eddig számítottunk.

A streaming szolgáltató már hivatalosan is megerősített pár infót a Resident Evil sorozatról, ami nyolc egyórás epizódból fog állni. Ez teljesen független A kaptár: Végtelen sötétség  (Resident Evil: Infinite Darkness) nevet viselő, szintén a Netflixre készülő animációs szériától, aminek trailerét a TGS alkalmával mutatták be (miután délelőtt kiszivárgott).

Hirdetés

Annyit tudni róla, hogy a Resident Evil 2 főszereplői, Claire és Leon állnak a középpontjában. Amíg további hivatalos infókra várunk, nézzétek meg a videót alább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)