Hirdetés

Letartóztattak egy fiatalt, aki egy bug miatt a Konami irodájának felrobbantásával fenyegetőzött

|

A srácot eléggé felidegesítette valami a Pro Evolution Soccer mobilos változatában.

Hirdetés

Sajnos még mindig a kelleténél gyakrabban fordul elő, hogy valaki a neten magából kikelve fenyegetőzik, szitkozódik, súlyosan támadja a fejlesztőket vagy a közösség más tagjait, de az is egyre többször esik meg, hogy a hivatalos szervek lépéseket tesznek. Egy 16 éves japán fiú esete talán segíthet, hogy javuljon a helyzet, de a hozzá hasonlóak teljesen eltűnni talán soha nem fognak.

Hirdetés

Nem tudni még, állt-e valós szándék a srác ígéretei mögött, de a rendőrség azután tartóztatta őt le, hogy egy játék értékeléseinél azzal fenyegetőzött, felrobbantja a Konami főhadiszállását, és megöli az ott dolgozókat, mert a terrorizmus még Japánban is lehetséges. Állítólag a Pro Evolution Soccer mobilos változata bőszítette fel, mert csatlakozási problémák következtében veszített. A Kotaku azt írja, elismerte tettét de az nem derül ki egyértelműen, tényleg robbantani akart-e, vagy csak így szerette volna a dühét kifejezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)