Hirdetés

Letartóztattak négy fiatalt, akik Xboxokban csempésztek drogot

|

Az amerikai hatóságok a határon fogták el azokat az illetőket, akik kibelezett konzolokban igyekeztek drogot csempészni az országba.

Hirdetés

A drogcsempészetért - és persze a kábítószer használatért is - a legtöbb országban elég komoly büntetéseket osztogatnak, ezért azok, akik jobb híján ezzel foglalkoznak igyekeznek jól elrejteni a csomagjaikat.

Ez persze nem mindig sikerült. Most másodszorra hallunk olyanról, aki kokaint igyekezett csempészni úgy, hogy a drogot Xbox és Xbox 360 konzolokba rejtette. Most négy fiatal próbált áthozni „több kilónyi kokaint" az amerikai határon kibelezett konzolokba rejtve, de a határőrség és a rendőrség elkapta őket.

A Dominikai Köztársaságból hazafele igyekvő illetőket már a reptéren lefülelték, majd az egyik álruhás rendőr az átadásnál le is tartóztatta őket. Reméljük, hogy egyikőtöket sem kell figyelmeztetnünk arra, hogy a drog rossz, csempészni is rossz, konzolok belsejében csempészni pedig nemcsak rossz, de meglehetősen tiszta képet fest a csapat intelligenciájáról is.

Ha nekünk nem hisztek, Mr. Mackey majd elmondja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)