Hirdetés

Lezárult a Resident Evil reboot mozifilm forgatása

|

Bő két hónap alatt sikerült felvenni az összes jelenetet a kanadai forgatási helyszínen a Resident Evil filmhez. Ez jót jelent vajon?

Hirdetés

Miután a Sony Pictures nemrégiben bejelentette az új Resident Evil film premierdátumát, a produkciós csapat sikeresen végig is nyomta a forgatásokat megdöbbentő gyorsasággal. A Johannes Roberts rendezésében készülő alkotással még természetesen sok munka van, de a jövő szeptember 9-i bemutatóig még van ideje a csapatnak.

A reboot mozi forgatásait október 17-én kezdték Kanadában, így mindössze valamivel több mint két hónap alatt sikerült befejezni a munkát.

Hirdetés

A Sony Pictures Twitteren osztotta meg a hírt egy hangulatos fotó kíséretében, de sajnos többet még mindig nem tudhatunk a filmes adaptációról, pedig az előzmények fényében lennének azért aggodalommal telt kérdéseink.

A főbb szerepekben Robbie Amellt és Kaya Scodelariot láthatjuk, mint Chris és Claire Redfield, mellettük Hannah John-Warren játssza Jill Valentine-t, Avan Jogia pedig Leon Kennedy-t. Tom Hopper Albert Weskerként, Neal McDonough pedig William Birkinként fognak felbukkanni.

Ti várjátok már a Resident Evil reboot premierjét? Szerintetek képes lesz hangulatban, narratívában megújulni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)