Hirdetés

Elképesztő Lich King cosplay lett egy többéves projektből

|

Aoki és felesége komoly munkát raktak a jelmezbe, ami mára az egyik legtökéletesebb Warcraft cosplayjé vált.

Hirdetés

Arthas Menethil páncélzatát még lerajzolni se könnyű, nem hogy hordani, de az orosz cosplayer, Aoki 2016-ban úgy döntött, hogy magára veszi az egykori Lich King szerelését. Akkor el is készített egy verziót, amivel aztán nem lett nagyon elégedett.

Hirdetés

Úgy döntött, hogy átdolgozza a szerelést, és feleségével együtt hosszasan dolgoztak a cosplayen. A blogján pontról pontra leírta, hogy hogyan fejlődött a projekt, ami végül olyan jól sikerült, hogy a 2018-as BlizzCon egyik díját is elhozta. Ebben valószínűleg az is segített, hogy míg 2016-ban a Frostmourne-t használta fegyverének, tavaly év végén már egy death knight jéggitárral tolta a metált.

Ez előtt a király előtt mi aztán leborulunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)