Hirdetés

Life is Strange 2 - videó mesél arról, hogyan született és miről szól a játék

|

Új sztorival, karakterekkel és témákkal jön a Life is Strange folytatása - a Dontnod elmondta, miért nem tér vissza Max és Chloe.

Hirdetés

Szeptember 27-én érkezik a Life is Strange 2 első epizódja, amit remélhetőleg nem sokkal később további négy fog követni. 

Hirdetés

A gamescom óta tudjuk, hogy a középpontban egy testvérpár áll, nem pedig az előző részben szereplő két lány, akiket játékosok milliói kedveltek meg. A most kiadott videóban a Dontnod fejlesztői elmondták, a Life is Strange sztoriját befejezettnek tekintették, és nehéz lett volna a lezárás után Max és Chloe történetét folytatni. Maradhattak még kérdések a játékosokban, de ezekre talán soha nem fogunk választ kapni. 

Teljes mértékben bízunk a Dontnodban, és abban, hogy az új történet is izgalmas, érdekes és emlékezetes lesz. Meglátjuk hamarosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)