Hirdetés

Life is Strange - újabb képregényben folytatódik Chloe és Max története

|

A Square Enix a Titan Comics segítségével újra előveszi az első Life is Strange két közkedvelt karakterét.

Hirdetés

A Diaz-testvérek nem lopták bele magukat a játékosok szívébe annyira, amennyire a Chloe-nak és Maxnek sikerült. Mindenki kissé kiábrándultan várja, hogy véget érjen a Life is Strange 2, a Square Enix pedig gondoskodik arról, hogy azok is kapjanak új tartalmakat, akik kíváncsiak, mi történt a lányokkal a játék eseményeit követően.

Hirdetés

A Life is Strange: Waves és a Life is Strange: Dust után most jön a Life is Strange: Strings, mely a képregénysorozat 9-12. füzetét fogja egybe. A cselekmény egy évvel az Arcadiában történtek után játszódik, és azt a befejezést veszi alapjául, amiben a várost áldozták fel. A sztorit Emma Cieveli írja, a rajzokért Claudia Leonardi felel. A megjelenés dátuma a tervek szerint 2020. április 21., addig esetleg pótolhatjátok a korábbi képregényeket, ha kimaradtak, viszont amennyiben olvastátok őket, mondjátok el kommentben, ajánlanátok-e a többieknek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)