Hirdetés

Life is Strange - könyv készül a játék világa alapján

|

A Titan Booksnak hála még részletesebben megismerhetjük az első játék legfőbb helyszínét.

Hirdetés

A Life is Strange - Welcome to Blackwell Academy című könyvből rengeteg izgalmas és érdekes dolgot tudhatunk meg az iskoláról és az oda járó diákokról és dolgozókról.

Hirdetés

A kiadó Titan Books a könyvet diák útmutatónak tervezi, tehát nem egy konkrét történetet feldolgozó regényre számíthatunk, hanem inkább egy gyűjteményes kötetre. Az írott anyagokon kívül számos fényképet, graffitit és egyéb művészeti alkotást is papírra vetnek, így még mélyebben elmerülhetünk a Life is Strange világában.

A Life is Strage - Welcome to Blackwell Academy október 9-én jelenik meg, és 40 dollárba (11 300 forintba) fog kerülni. Várhatóan az Amazonon is elérhető lesz, így mi is meg tudjuk szerezni, de egyelőre ezt az információt még nem erősítette meg a kiadó.

Nektek hogy tetszik az ötlet, megvennétek a kötetet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)