Hirdetés

Egy Final Fantasy XIII karakter tényleg táskát reklámoz?

|

Nem sűrűn fordul elő, hogy egy videojáték karaktert kérnek fel arra, hogy legyen az arca egy termékcsoportnak. Lightning egyenesen a luxust hozza el nekünk. Igen, mint modell.

Hirdetés

Nem kisebb márkának, mint a Louis Vuitton-nak lett modellje Lightning, a Lightning Returns: Final Fantasy XIII hősnője. A karakter lesz a hivatalos arca a Series 4, 2016 tavasz-nyári termékeknek. A hölgy szépen pózol is ezekkel a lenti képeken.

Ma a Square Enix és a Louis Vuitton képviselői küldték az anyagot, és egy kisebb magyarázatot is tűztek a bejelentés mellé. "Ezek az új képek Lightningról, a Louis Vuitton művészeti vezetőjének munkája. A szűkös határidők ellenére a csapatunk a Visual Works-nél csodálatos munkát végzett. Ez nem a játék promóciója, de megtisztelve érezzük magunkat, hogy pont ezt a karaktert választották a világszerte ismert brand népszerűsítéséhez" - írta Tetsuya Nomura.

A Louis Vuitton művészeti vezetője, Nicolas Ghesquière is hozzátette, hogy a videojátékok szépsége, és az olyan bátor hősnők, mint Lightning tökéletesen reprezentálják majd a termékek mögötti filozófiájukat. Egy olyan nő, aki bátor, nem fél cselekedni (és hát lássuk be, Lightning ilyen) akár Louis Vuitton tulajdonos is lehetne, passzol a célcsoportba.

A divat igazi szakértőjeként ezt csak támogatni tudom. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)