Hirdetés

Linda Ronstadt dalát úgy megpörgette a The Last of Us, mint anno a Stranger Things a Running Up That Hillt

|

Elképesztően nagyot megy épp a Spotifyon az 1970-es Long Long Time.

Hirdetés

Nem véletlen, hogy a Stranger Thingsben Maxet alakító Sadie Sink is már csak menekül, ha meghallja Kate Bush dalát, a Running Up That Hillt, amit rommá játszottak az utóbbi hónapokban a rádióadók és persze a Spotifyon és a YouTube-on is döbbenetes számokat ért el. Hasonló pályán indult most el Linda Ronstadt nótája, a Long Long Time is.

Ronstadt dalát az HBO-féle The Last of Us tévésorozat harmadik része tette népszerűvé, melyen az epizód két központi figurája, Bill és Frank is elénekelték, a rész végén pedig az eredeti szám is megszólalt az autóban, miközben Joel és Ellie újabb kalandok felé indultak.

Hirdetés

A harmadik The Last of Us epizód bemutatója után ugyanis nem kevesebb mint 4900-os növekedést ért el Spotifyon a Long Long Time - ez volt egyébként magának a résznek a címe is. 

Craig Mazin, a széria showrunnere elmondta, egy olyan dalt kerestek ehhez a részhez, ami időtlen, és tökéletesen vissza tudja adni annak a szomorúságát, hogy az ember örökké egyedül marad. Csak nem találta a megfelelő számot, ezért felvette a kapcsolatot barátjával, a SiriusXM rádiónál dolgozó Seth Rudetskyvel, aki mindössze fél percen belül már küldte is neki a Long Long Time-ot.

A The Last of Us sorozat harmadik része kapcsán egyébként a napokban készítettünk egy élő kibeszélőt, ezt bátran nézzétek vissza, ha esetleg lemaradtatok volna róla.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)