Hirdetés

Lezárult végre Lindsay Lohan és a Take-Two pere

|

A színésznő úgy látta, engedély nélkül használták fel külsejét a GTA V-ben. Ezzel nem értett mindenki egyet.

Hirdetés

Nagyjából négy és fél éve, 2013 végén kezdődött az egész balhé, és már azt hittük, vége, de mint most kiderült, az ügy még folyamatban volt.

Hirdetés

Lohan azért perelte be a Take-Two-t, mert úgy látta, a játék több promóciós képén megjelenő Lacey Jonas-t (akit fent is láthattok) róla mintázták. A bíróság az évek során többször is elutasította az ügyet, de a színésznő ügyvédei fellebbeztek, mígnem a New York-i fellebbviteli bíróság tegnap kimondta,

a művészi rajzok szatirikusan ábrázolják egy modern, strandra járó fiatal hölgy stílusát, kinézetét, személyiségét, és az alak nem azonosítható egyértelműen Lohannel.

Így ő végre koncentrálhat a karrierjére, a Take-Two meg a játékokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)