Hirdetés

Sorozat készül a Little Nightmares alapján

|

Elképesztő stáb - benne a Karácsonyi lidércnyomás rendezője - dolgozik azon, hogy a Little Nightmares különleges koncepcióját a televíziók képernyőjén láthassuk.

Hirdetés

Ahogy azt Little Nightmares tesztünkben olvashattátok, a Tarsier Studios nyomasztó hangulatú platformere az év egyik legjobb indie címe, és hamarosan új DLC-vel bővül. De nem a Secrets of the Maw az egyetlen, ahol viszontláthatjuk majd a horrorisztikus játék egyedi stílusát. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter számolt be róla, hogy a Little Nightmares a Karácsonyi lidércnyomás és a Coraline és a titkos ajtó rendezője, Henry Selick figyelmét is felkeltette, aki az Amerika Kapitány: Polgárháború rendezőpárosával, Anthony és Joe Russóval kiegészülve tévésorozatot készít a videojáték alapján. A pilotot biztosan Selick fogja rendezni, de szóba került, hogy akár a későbbi részekre is maradhatna. A produceri feladatokat Dmitri M. Johnson és Stephan Bugaj látják el a DJ2 Entertainmenttől, akik már akkor egyezséget kötöttek a Bandai Namcóval a feldolgozásról, mikor a Little Nightmares még fejlesztés alatt állt. 

Noha erről nem esett szó, de nekünk tetszene, ha a Little Nightmares sorozat hasonló stop-motion technológiával készülne el, mint a Coraline. Henry Selick részvételével pedig erre van is egy kevés esély. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)