Hirdetés

Ló helyett valójában emberen lovagoltunk az Assassin's Creedben

|

Egyszerre vicces és bizarr részletről rántotta le a leplet az első Assassin's Creed fejlesztője.

Hirdetés

Idén ünnepli 15. évét az Assassin's Creed, a Ubisoft sci-fi keretekbe ágyazott, középkori orgyilkos szimulátora, amely lefektette a kiadó legsikeresebb franchise-ának alapjait. Ebből az apropóból még az év vége előtt lezárul, de addig még újabb ingyenes tartalmakkal bővül az aktuális epizód, az vikinges Assassin's Creed Valhalla, valamint a széria következő felvonását is be fogja jelenteni a kiadó.

De az évforduló nem csak arra alkalmas, hogy a jövőbe tekintsünk, hanem arra is, hogy a múltba révedve nosztalgiázzunk. Így tett legalábbis Charles Randall, a Ubisoft korábbi fejlesztője, aki a Twittereon osztott meg egy érdekes kulisszatitkot az első résszel összefüggésben.

Hirdetés

Lerántotta a leplet a 2007-es Assassin's Creed máig féltve őrzött titkáról, és a világ elé tárta az igazságot a maga pőreségében: a játékban látható és megülhető hátas valójában nem ló, hanem egy kinyújtott és kitekert emberi csontváz, mivel az akkor fejlesztői eszközük csak kétlábú karaktermodellekkel működött 3ds Maxben. Malik hiányzó karját pedig úgy oldották meg, hogy egyszerűen a visszájára fordították, tehát továbbra is ott van, csak nem látjuk.

Persze az ilyen furcsaságokon már nem lepődünk meg, mióta tudjuk, hogy a Fallout 3 metrószerelvényei igazából óriási fejfedőt viselő, a földbe süllyesztett NPC-k voltak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)