Hirdetés

Ló módjára mozgó íróasztal teszi átélhetőbbé a Red Dead Redemption 2-t

|

Rázós tippel szolgál egy youtuber, ha önmagában nem találod elég immerzívnek a Red Dead Redemption 2 világát.

Hirdetés

Miközben a rajongók már szó szerint temetik a Red Dead Online-t, a Red Dead Redemption 2 továbbra is óriási kultusznak örvend, és ez valószínűleg még sokáig nem is fog változni, köszönhetően a 2018-as játék elképesztő részletességig csiszolt, újabb és újabb meglepetésekkel szolgáló világának.

Egy igazán éhes gamer viszont mindig keresi a mélyebb immerziót, akik pedig még az RDR2-ből is szeretnének többet kihozni, azoknak most egy youtuber igyekszik utat mutatni.

Hirdetés

Az indiai Teenenggr az elképesztő barkácsvideóival robbant be a köztudatba: ő volt az, aki korábban egy brutális rezgőmotort faragott a gépéhez, de sokan találkozhattatok a mechanikus fegyverhangot produkáló egerével is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A youtuber ezúttal a Red Dead Redemption 2-höz állított össze egy olyan szettet, amely a játékbeli lovunk lépteit leutánozva ugráltatja az íróasztalt. Mondanunk sem kell, hogy pokolian rázós élmény született, de nincs olyan probléma, amit ne oldana meg egy jókora adag ragasztószalag.

A poltergeist-jelenségek imitálására is alkalmas szerkezethez tartozó szoftver leolvassa a játék pontos sebességadatait, amelyek aztán egy Arduino-vezérlőn keresztül jutnak el az asztalra rögzített pneumatikus munkahengerekhez. Aki otthonra is szeretne egy ilyet, az a GitHubon találja a projekt kódját, mi pedig ezúton is gratulálunk a videóban látható monitor strapabíró rögzítéséért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)