Hirdetés

Logan Paul azt állítja, nem kamu, hogy átverték a Pokémon kártyákkal

|

Egyesek megkérdőjelezik, hogy a youtubernek 3,5 millió dollárja úszott el egy rossz üzlettel.

Hirdetés

Január első napjaiban egy különös ügyről számoltunk be: egyes gyűjtők állítása szerint Logan Pault átverték a 3,5 millió dollárért, vagyis körülbelül 1,1 milliárd forintért vásárolt, rendkívül ritkának tartott Pokémon kártyacsomaggal, még bizonyítékokat is osztottak meg ezzel kapcsolatban. A hónap közepén aztán maga Paul erősítette meg a dolgot, miután egy gyűjtővel (akitől vette a dobozt) és egy sportkártyák hitelesítésével foglalkozó személlyel kinyitották a csomagot, és különleges Pokémon kártyák helyett jóval kevesebbet érő G.I. Joe lapok lapultak benne. 

Hirdetés

Bár a videós csalódott volt, túlságosan nem rázta meg a 3,5 millió dollár hiánya, emiatt pedig megkapta azt a vádat, hogy a tartalom és a nézettség kedvéért csinálta a botrányt. Paul az Impaulsive névre hallgató podcastjában reagált a negatív reakciókra és tagadott mindent: 

"Látom a megjegyzéseket. Azt hiszik, hogy megjátszottam. Azt hiszik, hogy az egész kamu. De nem az. Egyáltalán nem az. Hihetetlenül szomorú volt aznap este abban a szobában lenni. A tragikusság érzete kézzelfogható volt. Három és fél millió dollár kib*szott G.I. Joe-kért. Nem hiszem el. Szomorú nap volt, nagyon szomorú. Nem csalhatsz ki valakiből így több millió dollárt jogi következmények nélkül."

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Paul állítólag azóta már vissza is kapta a pénzét, és segít a csomag eladójának, hogy megtalálják a csalókat, valamint ő is kárpótolva legyen. A youtuber úgy véli, hogy a vásárlásból származó nyilvánosság hozzásegít ahhoz, hogy nagyobb figyelmet kapjanak a hamis kártyákkal seftelők, és azt is megpedzegette a podcastben, hogy javasolták neki, készítsen egy dokumentumfilmet az ügyről. 

Ti mit gondoltok az egészről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)