Hirdetés

Logan Paul Game Boy konzolokból csinált asztalt, nyilván savazást kapott érte

|

A videós egy laza DIY projekttel foglalta le magát az ünnepek alatt, de nem mindenkinek tetszett a hobbija.

Hirdetés

Logan Paul karrierjét nem kevés botrány övezi, így bármit is csinál, azzal általában hamar kiérdemli az internet haragját. Klasszikus Game Boy konzolokból asztalt építeni például ellentmondásos ötlet, főleg, ha a retró cuccok gyűjtőit kérdezed, a videós így nem túl meglepő módon aknamezőre lépett.

A lényeg, hogy Logan fogott 15 Game Boy Colort, elrendezte őket egy keretben, és epoxi gyantával leöntve a gépeket átlátszó asztallapot csinált belőlük.

Hirdetés

A tábla köré épített egy pokélabdákat mintázó keretet, és az egészet RGB fényekkel világította át. Az eredmény egyébként olyan asztal lett, amire minden gamer büszke lenne.

Sokan persze belekötöttek a projektbe, mivel GameBoy alkatrészeket találni eleve nehéz, de Logan ráadásul ritkább, gyűjtői darabokat is beépített az asztalába. Jöttek is a dühös választweetek:

"WTF, azok ritka példányok! Miért teszed tönkre őket ezzel?! Használnál legalább nem ritka Game Boyokat!"

Voltak, akik azért verték ki balhét, mert Logan ezzel még jobban megritkította az elérhető hardverek számát, és akadtak olyanok is, akik egyenesen azt követelték, hogy emiatt takarodjon az internetről (mintha nem lettek volna ennél durvább húzásai is már). Persze a védelmére is sokan keltek, ahogy ez ilyenkor már lenni szokott, ítélje meg mindenki maga, hogy ebben az elképesztően fontos kérdésben melyik oldalon foglal állást, vagy csak a Game Boy konzolok miatt fáj éppen a szíve. Mi mindenkit megértünk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)