Hirdetés

Lusta Pikachu segít lazulni egy ASMR videóval

|

Hosszú volt a hét? Szeretnél valamit, ami segíthet kipihenni a hétköznap fáradalmait? Pikachu itt van, és segít.

Hirdetés

A hivatalos, japán Pokemon YouTube csatorna feltöltött egy videót, amelyben egy lusta, de nagyon boldog Pikachu segít neked a hétvégi relaxációban.

Ha esetleg nem tudod, hogy mi az az ASMR, akkor itt többet is olvashatsz róla, érdekes jelenség, és meglehetősen népszerű videós téma. De hogy tud Pikachu ASMR videót alkotni neked? Nos, nekirohan a képernyőnek, mögé megy, a füledbe suttog, aztán leheveredik egy nagyon kényelmesnek tűnő szőnyegre, és halkan szuszogva próbálja segíteni a hétvégi pihenésedet.

Hirdetés

A Pokemon csatorna egyébként kifejezetten szeret ASMR videókat készíteni. Legutóbb januárban csináltak hasonlót, akkor egy Charmander szunyókálását hallgathattunk a ropogó tábortűz mellett. Ez az a tartalom, amiért sosem fogunk haragudni.

A békésen szuszogó Pikachu még pont az az ASMR, amit elbírunk viselni hidegrázás nélkül. Nektek mennyire jönnek be a hasonló videók?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)