Hirdetés

A reklám, amiben M. Bison egy Toyota C-HR-rel verekszik

|

Fantasztikus reklámmal állt elő a Toyota Japánban - a Street Fighter II-be rakta a Toyota C-HR-t, ami bejárja a játék helyszíneit, majd bunyóba keveredik M. Bisonnal.

Hirdetés

Valószínűleg mindenki emlékszik még arra, hogy a Street Fighter II-ben van egy autó. Ha máshonnan nem, erről a gifről biztosan beugrik:

Tökéletesen illik így a játékba az új Toyota C-HR is, ami egy crossover, a cég ezt úgy akarja kihangsúlyozni, hogy a crossover névhez méltóan belekeveri más dolgokba is az autót. Például egy verekedős játékba.

Valószínűleg a Capcom is jóváhagyta, és ne tévesszen meg titeket, hogy más név van a csík alatt, mint arra európai játékosként számítanánk. A harcos ugyanis nem  a Street Fighter V-ös Vega, hanem M. Bison, akit a japán változatban hívtak Vegának. Remélhetőleg a Nintendo Switch-es változatban már lecserélik a szétrúgható kocsit egy Toyotára. Vagy nem lenne jó azt szétrúgni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)