Hirdetés

Machete ezúttal nem gyilkol, hanem pillangókat gyűjt

|

Danny Trejo egy rövidke videóban vezet körbe minket saját szigetén az Animal Crossing: New Horizonsban, az élmény pedig felbecsülhetetlen.

Hirdetés

Ha valakinek nem ismerős Danny Tejo neve, ő az a marcona mexikói úriember, aki talán Machete szerepével vált világszinten ismertté, de több évtizede Hollywood egyik megkerülhetetlen alakja, és általában a legbrutálisabb gyilkosokat játssza a filmekben. A kifejezetten zord fizimiskával rendelkező színész azonban az utóbbi időkben meglehetősen ráfüggött az Animal Crossing: New Horizonsra - tudjátok, arra a játékra, amiben cuki állatkák között kell boldogulni.

Hirdetés

Az Animal Talking nevű műsor vendégeként Trejo körbevezette a nézőket saját szigetén; egyszerűen páratlan élmény, ahogy ez a karcos hangú rosszfiú azon kuncog, ahogy rajtakapják, amint éppen pillangókat csempészik a zsebében. Elárulta, kedvenc elfoglaltsága a különböző bogarak gyűjtése és a horgászás, a nézők kedvéért például egy szép pontyot is kifogott. Az egész videó mindössze hat perc, de mindenkinek melegen ajánljuk, akinek rossza kedve van, mert ettől garantáltan felvidul:

A különleges műsort gyorsan el is keresztelték Danny's Diary, azaz Danny naplójára, így az sem kizárt, hogy Machete a jövőben is betekintést enged abba, hogy két véres kaland között hogyan fogdos szitakötőket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)