Hirdetés

Így fest a Mad Max: A harag útja 8-bites játékként

|

Egy olyan kiváló akció, mint a Mad Max: A harag útja tökéletes alapanyagnak tűnik egy 8-bites játékhoz, a CineFix videója pedig bizonyítja is, hogy az.

Hirdetés

A CineFix 8-bit cinema névre hallgató videósorozatában több filmet is újra alkottak már 8-bites játékként, köztük olyanokat is, mint a Galaxis őrzői, a Halálos iramban, a Bárányok hallgatnak, a Sebhelyesarcú, a Bosszúállók, a Kill Bill, az Eredet, a Ponyvaregény vagy legutóbb a Remény rabjai, de a Mad Max szériát eddig elkerülték.

A nyár egyik sikerfilmje, George Miller instant klasszikusa, a Mad Max: A harag útja azonban nem kerülhette el, hogy játékosítsák, így a CineFix újraalkotta az akciócsoda minden fontosabb (és esetenként spoileres) pillanatát. Amikor például Halhatlan Joe egyik követője két dárdával a kezében rávetődik egy járműre felrobbantva azt, az például olyan, mintha egy power-upot kapott volna fel, az üldözéses jelenetekre pedig még a legretróbb versenyjátékok is büszkék lennének. Nincs mese, játszanánk. 

Miller már tervezi a következő Mad Maxet, mi pedig már alig várjuk, hogy lássuk a filmet és az abból készült 8-bites feldolgozást is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)