Hirdetés

Mad Max Payne - itt az év legjobb mashupja

|

Mi lenne akkor, ha Mad Max és Max Payne egyazon karakter lenne? Mutatjuk.

Hirdetés

Személy szerint imádtam az első két Max Payne játékot, ezért is futott végig a hátamon a hideg, amikor az alábbi videóban felcsendült a játék legendás zenéje, amitől hirtelen még kint is besötétedett.

A Zapruder Pictures csapatának nem ez az első videojátékos rövidfilmje, a csatornájukon található Grand Theft Autós és Red Dead Redemptionös kisfilm is, sőt, korábban már egy 8 perces Max Payne filmet is készítettek. A csapat most arra vállalkozott, hogy összemossa a Mad Max: A harag útja poszt-apokaliptikus világát a Max Payne életérzéssel.

Nemcsak az eredeti zenéket használták, hanem az idézeteket is a játékból emelték át, az eredmény pedig telitalálat. Már csak arra várunk, hogy ez a projekt teljes egészében megvalósuljon, akár filmben, akár videojátékban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)