Hirdetés

Madden NFL 20 mérkőzéseket közvetít egy nagy amerikai sportcsatorna

|

Progresszív lépésre szánta el magát az amerikai Fox Sports, ugyanis videojátékban megrendezett amerikai focit tűz műsorra. Az esemény ráadásul kiváló alkalmat teremt jótékonykodásra is.

Hirdetés

Számos egyéb terület mellett a sportéletet is a feje tetejére állította a világjárvány, így aztán az elmaradt Formula-1 és NASCAR futamokat is szimulátorokban rendezték meg, de arra is láttunk példát, hogy lefújt bajnoki fordulót játszottak le hasonló módon a két rivális csapat labdarúgói.

Hirdetés

Az említett NASCAR verseny mellesleg akkora sikert aratott (elvégre a megszokott rajongótábor kiegészült egy rakás gamerrel is), hogy a Fox Sports ma újabb sportággal próbál szerencsét. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem kockáztat nagyot, hiszen az amerikai foci nézőszámait csak ritkán képes bármi felülmúlni a tengerentúlon. És ezúttal szó sincs arról, hogy elmaradt mérkőzéseket kellene ekként helyettesíteni, ugyanis még el sem kezdődött a szezon. Mindenesetre a tévé egyes számú csatornája, az FS1 keleti parti idő szerint este hétkor (ez nálunk hétfő hajnali egy órát jelent) egy 120 percesre tervezett műsor keretében Madden NFL 20 bajnokságot fog közvetíteni három fordulós, egyenes kieséses rendszerben. Nyolc játékos (köztük elemzők és hivatásosok, mint Derwin James, Matt Leinart és Michael Vick) vesz részt ebben, közülük értelemszerűen négyen jutnak az elődöntőbe, majd egyből a finálé következik. Az eseményt egyúttal összekötik azzal, hogy adományokat gyűjtsenek a járványügyi hivatal (CDC) alapítványa számára, amelynek minden segítség elkel a COVID-19 elleni küzdelemben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)