Hirdetés

Ez a szó legszorosabb értelmében vett Magic: The Gathering cosplay

|

TechnicolorTraveler nem egy kimondott karaktert akart megalkotni, inkább csak bele akart bújni egy rakat kártyába. Sikerült neki.

Hirdetés

Végülis az is ér, ha az egész felszerelés kártyákból van. A kesztyűk, a páncélok, a kard, a pajzs, minden lapokból van összerakva, ráadásul a srác még egy egész köpenyt is alkotott belőlük.

Hirdetés

Nagyjából egy hónapnyi munkájába került TechnicolorTravelernek, de hogy mennyi kártyát használt fel ez idő alatt, azt már ő sem tudta volna megmondani. Az biztos, hogy rengeteg felesleges Land lapja volt, mert nagyrészt azokból van a cucc.

Ha így bemegy egy kártyaboltba, azzal biztosan nyer magának néhány csodálót, és néhány ideges fanatikust az elpusztított Magic: The Gathering lapok mennyisége miatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)