Hirdetés

Két közkedvelt karakter is komolyabb szerephez jut a Magic: The Gathering sorozatban

|

A Russo testvérek ejtettek pár szót a készülő projektjeikről is.

Hirdetés

Nem olyan rég jött a hír, hogy a Marvel filmes univerzumának két nagyágyúja, Joe és Anthony Russo egy új netflixes animációs sorozaton dolgoznak, méghozzá a Magic: The Gathering világát és történetét alapul véve. A jelenleg is zajló Comic-Conon megosztották egyet s mást a rajongókkal.

Hirdetés

Joe Russo egy rövid, de legalább annyira lényegre törő morzsát szórt oda a rajongóknak, miszerint ha kedveljük Jace-t és Chandrát, akkor lesz miért izgatottnak lennünk. Egész pontosan Jace Belerenről és Chandra Nalaarról van szó, a nagymúltú kártyajáték két közkedvelt alakjáról. Chandra a tűz és lángok mestere, míg Jace mentális eredetű mágiával küzd az ellenálló erőkkel, a két karakter pedig kifejezetten fontos szerephez jutott a Magic történetének elmúlt időszakában.

Kérdés, hogy Russóék vajon honnan közelítik meg majd a karaktereket, a Magic: The Gathering kreatív igazgatója ezzel kapcsolatban elmondta, hogy kifejezetten fontos volt egy olyan időszakot választani Jace és Chandra történetéből, aminek a legjobban állhat az animációs megvalósítás.

A Bosszúállók: Végjátékért is felelős testvérek pedig kitértek két másik készülő projektjükre is, az egyik egy szintúgy animációs széria lesz, amit a Grimjack képregények ihlettek. A másik pedig az 1970-es és '80-as évek között futó, Battle of the Planets c. rajzfilmsorozat élőszereplős feldolgozása lesz, ami egy G-Force nevű, tinédzser szuperhősökből álló csapat kalandjait mutatja be.

Pontos dátumot egyelőre még egyik projekttel kapcsolatban sem tudunk, de a Russo testvérek eddigi munkássága alapján van okunk várni azokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)