Hirdetés

Jön a Magic: The Gathering sorozat, a Bosszúállók rendezői készítik

|

Nem akárkiket sikerült megnyerni a Netflix készülő animációs sorozatához.

Hirdetés

Most, hogy végeztek a Bosszúállók: Végjátékkal, Joe és Anthony Russo egy kicsit megpihenhetnének és számolgathatnák a milliókat, de a jelek szerint a testvérpárnak esze ágában sincs lazítani, máris fejest ugranak a következő projektbe.

Hirdetés

Az egyelőre alcím nélküli animációs sorozat a Netflixen fut majd, a főszerepben pedig a planeswalkerek, vagyis a Magic világának hősei állnak majd, akik bejárják a multiverzumot és hatalmas szörnyeket időznek meg a harcokban.

Egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan mikor debütál majd a sorozat, de annyi már biztos, hogy a sztoriért a Star Wars Rebelst és a The Clone Warst is jegyző Henry Gilroy és Jose Molina felel, az animációkat pedig Yoriaki Mochizuki felügyeli majd. 

Kíváncsian várjuk, mit tud kihozni ez a csapat egy olyan lélegzetelállító világból, mint a Magic: The Gathering univerzum.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)