Hirdetés

Magyar felirattal is nézhető a Mortal Kombat film előzetese

|

A kiszivárgott, orosz szinkronos változat után pár órával megérkezett a hivatalos trailer is.

Hirdetés

Nagyon bízunk abban, hogy a Warner Bros. jogtulajdonosként kellően komolyan veszi a Mortal Kombat filmet, és április 16-án egy szórakoztató, a játékokhoz valamelyest hű, de önmagában is értékelhető alkotást láthatunk. Az első előzetes bizakodásra ad okot. 

Nyilván erősen korhatáros, így rögtön egy kézlefagyasztással indul (sejthetitek, ki az elkövető, és azt is, ki az áldozat), aztán különböző véres jeleneteket láthatunk, meg néha gondterhelt arcokat.

Hirdetés

Megjelenik benne lényegében minden fontos szereplő: Sub-Zero, Kano, Scorpion, Jax, Goro, Shang Tsung, és egy Cole Young nevű ifjú, aki az események középpontjában áll, és nem ismerhetjük őt a játékokból. Nézzétek meg a videót, aztán kommentben mondjátok el, hogy tetszenek a látottak!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)