Hirdetés

Magyar rapben énekelték meg, mennyire jó játék a Hades

|

Sajátos módját választotta a Görbe Tükör annak, hogy az év egyik nagy meglepetésének számító Hadest dícsérje.

Hirdetés

A legtöbben valószínűleg akkor hallottak először a Hades nevű játékról, amikor a The Game Awards során több kategóriában is feltűnt - pedig a roguelite műfajba tartozó alkotást egy gyakorlott csapat készítette, melynek a szintén fantasztikus és sikeres Bastiont és Transistort is köszönhetjük. Gyönyörű látványvilága, pörgős játékmenete sokakat elvarázsolt.

Beleszeretett a Görbe Tükör csatorna/formáció mögött álló Kiss Imi és Osváth Gábor Barna is, akik úgy látták, azt, hogy mennyire jó játék is a Hades, csak rapben lehet elmondani.

Hirdetés

A dal nincs 2 perces, de minden benne van, amit tudni kell a játékról. Ha meghozta a kedveteket, barátilag jelezzük, hogy most az Epic Games Store-ban tudjátok a legolcsóbban, 4250 Ft-ért megvenni a 3000 Ft-os kupon beváltásával.

A srácok többnyire angol dalok magyarra fordított változatait adják elő, de korábban a Hearthstone is megihlette őket, ebben a videóban 4:40-től hallhatjátok a Hearthstone rapet, szintén csodálatos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)