Hirdetés

Magyar rapvideó borzolja a kedélyeket a God of War Ragnarök megjelenéséig

|

Nem jöhet elég korán november kilencedike.

Hirdetés

Vészesen közeledik a God of War Ragnarök megjelenésének napja, a tartalomgyártók pedig változatos módokon próbálják meg kitölteni a hátralévő időt. Elég sokan döntöttek úgy, hogy most gyorsan újra végigtolják a széria előző részeit, másik azonban inkább valamiféle rendhagyó főhajtás mellett döntöttek.

Ilyesmi lett az alábbi videó is, mely gyakorlatilag ahogy a címe is mutatja, egy "God of War váró rap".

A Gémber Bácsi YouTube-csatornára felkerült videó a leírás alapján megkönnyíteni vagy épp megnehezíteni próbálja az új rész megjelenéséig hátralévő pár hetet. Mindenki döntse el maga, melyik célkitűzést sikerült elérnie.  

Hirdetés

Ha esetleg ti is belefutottatok hasonló magyar videókba, akkor bátran küldjétek el nekünk valamelyik felületünkön, szívesen beszámolunk róla, ha arra érdemes alkotásról van szó.  

A God of War Ragnarök egészen pontosan 2022. november 9-én fog megjelenni PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokra. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)