Hirdetés

Magyar szinkronnal is látható az Uncharted előzetese

|

A magyar nézőket külön üdvözli Tom Holland és Mark Wahlberg.

Hirdetés

Néhány hónap múlva mozikba kerül a PlayStation egyik legsikeresebb sorozata, az Uncharted filmes adaptációja, amiben Nathan Drake-et Tom Holland alakítja, Sullyt pedig Mark Wahlberg. Nyilván egyikük sem hasonlít a játékokban látható karakterekhez, a filmesek kimondottan fiatalabb színészeket kerestek, hogy Drake múltjába engedhessenek betekintést.

Az első előzetesben viszont jócskán láthatunk olyan jeleneteket, amik a játékok miatt ismerősek, de ez valószínűleg csak tisztelgés.

Hirdetés

Eredeti hanggal már kora délután is látható volt az előzetes, de most megjelent a magyar változat az Intercom jóvoltából, aminek elején a két főszereplő a magyar nézőket üdvözli, mielőtt beindul az akció.

Egyébként ha bárkiben kérdés lett volna ennek kapcsán: a filmet magyarul is Uncharted néven lesz érdemes keresni, meg sem próbálkoztak a fordítással vagy valami hangzatos alcímmel. A premier 2022-re várható.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)