Hirdetés

Magyar szinkronnal nézhető a teljes Mortal Kombat 11, egybefűzték az összes átvezetőt

|

Kemény munkával egy lelkes magyar csapat teljesen leszinkronizálta a Mortal Kombat 11-et, profi szinkronszínészek hangján szólalnak meg kedvenc karakterein.

Hirdetés

Végre valahára elkészült az, amire a magyar Mortal Kombat-rajongók már hosszú ideje vártak: a tegnapi nap folyamán a lokalizációért felelős csapat közzétette a Mortal Kombatt összes átvezető videójának egybefűzött, magyar szinkronnal ellátott verzióját a YouTube-on. Így gyakorlatilag egy közel három és fél órás, magyar szinkronos filmet kapunk, ami hazánk ékes nyelvén meséli el a játék teljes történetét. 

Hirdetés

A munkálatokban olyan hivatásos magyar szinkronszínészek vettek részt, mint Radó Denise, Varga Rókus vagy Mikecz Estilla, de például Ganxsta Zolee és Abaházi Csaba is besegített. Itt ráadásul még messze nincs vége a munkának, ugyanis Sipka Gábor, a szinkronos verziót megálmodó csapat egyik tagja szerint hamarosan a 17 karakter intro párbeszédei és ending videói is folyamatosan érkeznek majd, természetesen mind-mind magyar szinkronnal.

A magyar szinkronhangok listáját egy külön videóban tették közzé az alkotók:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)