Hirdetés

Magyar szinkronnal nézhető az új Mortal Kombat film előzetese, Scorpion legendás mondata elég fura

|

Itt a 2021-es Mortal Kombat mozi első előzetesének magyar szinkronos változata, de vajon hogy mondod magyarul, hogy "Get over here"?

Hirdetés

Vészesen közeleg a 2021-es Mortal Kombat film bemutatója, így nem sokkal az első eredeti trailer közzététele után a magyar forgalmazó is elkészítette a lokalizált, magyar szinkronnal is felvértezett kedvcsináló videót. 

Ha minden jól megy, akkor a Mortal Kombat film jóval az április 16-i amerikai bemutató előtt, már 2021. április 8-n megérkezik a magyar mozikba. Ehhez természetesen az kell, hogy csillapodjon a koronavírusjárvány, és végre kinyithassanak a hazai vetítőtermek. Az Egyesült Államokban egyébként a mozi premierrel párhuzamosan az HBO Max streamingplatformara is felkerül az új Mortal Kombat.

Hirdetés

Alább ti is megtaláljátok a friss előzetest, melyben egész jók a szinkronhangok, még a kissé furán kiejtett "Mortal Kombat" felett is szemet tud hunyni az ember, de a trailer végén azért, mikor elhangzik Scorpion ikonikus mondata, kissé felszaladt a szemöldökünk.

Ilyen verzióban még biztosan nem hallottátok a "Get over here!" felkiáltást. Fontos megjegyezni, hogy sokszor más fordítás kerül a végleges filmbe, mint a korai előzetesekbe, szóval még nincs minden veszve, könnyen lehet, hogy a moziban nem ezt kell majd hallgatnunk, de egyelőre nem vagyunk elájulva.

Nektek hogy tetszik így a Mortal Kombat filmes élmény?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)