Hirdetés

Magyar tetoválóművész The Last of Us-tetkójától ájult be a Naughty Dog

|

A fejlesztőcsapat Instagramon posztolta Molnár Ádám alkotását, mondván, eldobták az agyukat a The Last of Us Part II-t feldolgozó tetkótól.

Hirdetés

A The Last of Ust is jegyző Naughty Dog előszeretettel szokott rajongói pályaműveket és mindenféle jobban sikerült alkotásokat továbbosztani saját közösségi médiás profiljain. Így történt ezt Molnár Ádám tetoválóművész egyik kreációjával is, amit ő még február végén osztott meg a nagyérdeművel saját Instagram-profilján, hogy a minap immáron a stúdió posztoljon róla, mondván, eldobták az agyukat az Ádám által készített, egész karos tetkótól.

"A Part II egyetlen karon elmesélve" - tette hozzá posztszövegében a Naughty Dog, és hát igazuk van, hiszen az Instagramon painbrush_tattoo felhasználóval jelen levő tetováló munkáján a 2020-as játék fontosabb szereplői közül Ellie, Joel, Abby és Tommy is helyet kapott.

Hirdetés

A Naughty Dog posztja cikkünk írásának pillanatában 430 hozzászólásnál és több mint 50 ezer kedvelésnél jár. Még Ellie megformálója, Ashley Johnson is kommentelt alá egyet. Annyit írt:

"Váó, hihetetlen!"

A The Last of Us Part II, noha a videojátékos BAFTA-t mondjuk nem, más nagy díjátadókat, például a tavalyi The Game Awardsot szépen letarolta. A franchise emellett az HBO-ra is ellátogat hamarosan: a tavaly hivatalosan is megrendelt sorozatváltozat elvileg most nyáron kezdhet el forogni, Joel szerepében a The Mandalorian és a Wonder Woman 1984 sztárjával, Pedro Pascallal, Ellie-ében pedig a Trónok Harcában látott Bella Ramsey-vel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)