Hirdetés

Majdnem kirabolták a Robotoki irodáját, de az ügyvezető elkergette a rablókat (videó)

|

Tegnap éjjel két rabló betört a volt Call of Duty-fejlesztő új cégének irodájába, de a CEO elkergette a két betolakodót.

Hirdetés

Két nem túl intelligens rabló igyekezett kipakolni a Robotoki irodáját, csak azt felejtették el, hogy a játékfejlesztősdi az nem egy 9-től 5-ig tartó elfoglaltság.

Tegnap, helyi idő szerint este 7-kor törtek be a Robotoki irodájába, de szerencsére ketten még ott voltak és közbe tudtak lépni. Köztük a cég alapítója, Rob Bowling, akinek a neve onnan is ismerős lehet, hogy korábban a Call of Duty franchise-on is dolgozott. "7 óra 20 körül, amikor a dolgozóink kettő kivételével már mind hazamentek, két férfi ment oda a Robotoki bejáratához és egy téglával bedobták az üvegét" - mesélte Bowling.

"Ahogy meghallottam, hogy a tégla becsapódik az üvegbe elkezdtem rohanni a bejárat felé a második emeletről. Ott szembetaláltam magam a két férfivel, akik közül az egyik már az épületben volt". A két rabló elmenekült, de a stúdió feltöltötte az internetre a biztonsági kamera felvételeit.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)