Hirdetés

A Kingdom Hearts legendás fegyvere is elkészült a valóságban (videó)

|

Több legendás játékbeli fegyver replikája után a Man At Arms csapata elkészítette a Kingdom Hearts-sorozat egyik legdíszesebb kardját, az Oathkeepert is, ami a várakozásaink ellenére elég hatékony is.

Hirdetés

Némelyik szerepjátékban, mivel csak a képernyőn kell működniük, a valóságtól elég elrugaszkodott fegyverekkel is találkozhatunk, aminek kiváló példái a Kingdom Hearts-széria ikonikus fegyverei, a Keyblade-ek. A Man At Arms, miután a sorozatuk első évadában már elkészítették az egyik ilyen fegyvert, visszatértek a sorozathoz, és az Oathkeeper replikáját is kikalapálták.

Természetesen, ahogy az összes többi, filmekből, sorozatokból, és játékokból szerzett ötlet alapján készült valós fegyver esetében, ezúttal is megmutatták, hogyan munkálták meg az egyébként szerszámok készítéséhez használt acélt, hogy kialakítsák az Oathkeepert. Végül fel is aprítanak ezt-azt az elkészült pengével, ami egyáltalán nem olyan reménytelen, mint azt első ránézésre gondolnánk egy ilyen, nem túl praktikus fegyverről.

Nektek hogy tetszik a végeredmény?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)