Hirdetés

Man of Steel - Superman a Skyrimban

|

Összesen 45 db mod párhuzamos futásának köszönhetően az sem lehetetlen többé, hogy az Acélember a Skyrim világában harcoljon.

Hirdetés

Az Injustice: Gods Among Us virtuális arénáiba nemsokára érkezik Zod tábornok, aki a klasszikus második részben és a Man of Steelben keseríti meg hősünk életét.

A Zack Snyder (300, Watchmen - Az őrzők) rendezte Man of Steel - Az acélember pár nap múlva, június 20-tól látható a hazai mozikban, de aki nem feltétlenül akarja meglesni a kryptoni hős kalandjainak legújabb feldolgozását a szélesvásznon, annak sem kell aggódnia: a szegény ember mozijában (azaz a Jutubén) minden nap kincsekre lelhetünk. Most például itt ez a 10 perces Superman kisfilm, mely a The Elder Scrolls V: Skyrim világában játszódik, a készítők pedig 45 modot használtak fel hozzá összesen. Nem semmi!

Szinte hihetetlen, hogy modokkal és egy kis fantáziával mi mindent meg lehet alkotni, emlékeztek például az újgenerációs konzolokat megszégyenítő grafikai Skyrim tuningra? Az sem volt piskóta, a temérdek humoros GTA IV modról pedig ne is beszéljünk. Éppen ezért nagy kár, hogy például a Battlefield 4 esetében a moddolás csak álom marad...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)